Inschrijven

Inschrijven voor een les of workshop

Je kan je inschrijven via onderstaand formulier of telefonisch op 0476 40 47 97. Nadat je een antwoord hebt ontvangen, mag je het cursusgeld overschrijven op rekeningnummer: BE06 9733 8424 4922 van Ditte Mollet, met vermelding van je naam en je keuze van workshop of abonnement.

Annulatie

Indien je langer dan twee weken voor de start van de cursus of workshop annuleert krijg je het volledige bedrag teruggestort. Indien je binnen twee weken voor de start van de cursus of stage annuleert krijg je 50% teruggestort. Indien je minder dan 7 dagen voor de aanvang van de cursus of stage annuleert krijg je geen terugbetaling van het inschrijvingsgeld. Als je een vervanger vindt voor jou plaats, krijg je wel een terugbetaling.
Indien de workshop niet doorgaat, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Groepen

Je kan zelf een groepje samenstellen (hou daarbij rekening met de min van 4 en max van 6 deelnemers). Je kiest samen een paar data die jullie uitkomen en mailt dit aan mij door. Nadat we een datum zijn overeengekomen wordt een voorschot overgeschreven op de rekening van het atelier. Dan ligt de workshop vast.

Als je nog vragen hebt, aarzel niet mij te contacteren!

Inschrijfformulier